Overzicht

Kaspersky Password Manager beveiligt al uw wachtwoorden en andere vertrouwelijke gegevens (bijvoorbeeld gegevens van paspoorten en financiële of medische gegevens) met een enkel hoofdwachtwoord. Je kunt Kaspersky Password Manager installeren op desktopcomputers, laptops en mobiele apparaten met Microsoft® Windows®, macOS, Android™, iOS™ of iPadOS om al je gegevens veilig en gesynchroniseerd te houden.

Uw wachtwoorden en andere belangrijke gegevens altijd bij de hand hebben

Kaspersky Password Manager bewaart de volgende soorten gegevens:

Voor meer informatie raadpleeg Soorten gegevens die door Kaspersky Password Manager worden beschermd.

Online formulieren automatisch laten invullen

Kaspersky Password Manager kan gebruikersgegevens, adressen en gegevens van bankpassen die u hebt bewaard in uw kluis automatisch invullen in online formulieren voor u. Meer informatie.

Uw vertrouwelijke gegevens beschermen

Uw kluis is beveiligd met een hoofdwachtwoord. Kaspersky Password Manager bewaart alle gegevens in versleutelde structuur en ontsleutelt deze alleen wanneer u het hoofdwachtwoord invoert. Kaspersky Password Manager bewaart uw hoofdwachtwoord niet en u bent de enige persoon die het kent. Toegang tot uw gegevens zonder het hoofdwachtwoord is niet mogelijk. Als u het vergeet, hebt u geen toegang meer tot uw gegevens. Meer weten.

Opmerking: Als Touch ID door je apparaat wordt ondersteund en is ingeschakeld in de programma-instellingen, kun je het gebruiken om de kluis te ontgrendelen in plaats van het hoofdwachtwoord in te voeren. In dat geval is uw hoofdwachtwoord bewaard in de Secure Enclave. Lees meer over de configuratie en het gebruik van Touch ID op de Apple Support-website.

Wachtwoorden importeren vanuit andere wachtwoordbeheerders

Stroomlijn het inloggen bij websites en programma's, alsook het invullen van online formulieren, door al uw wachtwoorden in een enkel vertrouwd programma te bewaren. Uw accounts verplaatsen vanuit andere wachtwoordbeheerders is eenvoudiger geworden. U kunt uw logins en wachtwoorden importeren vanuit een CSV-bestand. Meer informatie.

Controleren of wachtwoorden veilig zijn

Ontdek hoe sterk uw wachtwoorden zijn, of uw wachtwoorden gehackt zijn en of uw wachtwoorden voor meerdere accounts gebruikt worden, en dat alles met een enkele klik. Meer informatie.

Sterke wachtwoorden genereren

Gebruik Wachtwoordgenerator om unieke en sterke wachtwoorden te genereren die voldoen aan de meest strikte beveiligingsnormen. Meer weten.

Gegevens tussen meerdere apparaten synchroniseren

Houd uw gegevens up-tot-date en consistent op al uw apparaten en zet uw gegevens terug als u een apparaat vervangt of kwijtraakt. Meer informatie.

Uw gegevens online beheren

Beheer al uw gegevens in My Kaspersky en krijg toegang vanaf elk apparaat dat met internet is verbonden. Meer informatie.